M-SÉRIA: Predstavenie novej série konštrukcií

Dlho očakávaná a avizovaná M-Séria je konečne tu. Čo to znamená a prečo vôbec vznikla? V tomto článku si ju v skratke predstavíme.

Čo je M-Séria?

 Trh a vizuálne štandardy a potreby zákazníkov sa prirodzene menia, a preto sme vedeli, že neostaneme len pri 1 sérii konštrukcií. Tú prvotnú sériu sme nazvali CLASSIC a úspešne ju predávame od roku 2015.

Pre vytvorenie novej série sme dali dokopy viac ako 6 ročné skúsenosti vlastné skúsenosti, profi technológie, odborné rady trénerov, ale hlavne potreby a želania zákazníkov.

Prečo "M"?

M-Séria je:
  • Masívnejšia: Stojky a priečky vyrobené z profilov 80×80 mm. Spojovací materiál zväčšený bez kompromisov z M10 na M20.
  • Modulárnejšia: Veľké montážne diery sa nachádzajú po celej výške konštrukcie a je preto jedno, či sa použijú na spojenie hrázd alebo upnutie príslušenstva.
  • Modernejšia: Viac farebných možností, nový dizajn hrázd, priečok a príslušenstva

Pre koho je určená?

Bude to znieť otrepane: pre všetkých. Ale hlavne pre tých, ktorým vyhovuje modernejší masívny dizajn klietok s vyššou modularitou a bohatšou voľbou príslušenstva (v budúcnosti). Naďalej predávame sériu CLASSIC ako doteraz – tú sme dodali do množstva fitiek, profi klubov, crossfit boxov a domácich fitiek. Nie je s ňou žiaden problém, a preto ak niekomu viac vyhovuje jednoduchší dizajn s trochu nižšou cenou, séria CLASSIC je stále dobrá voľba.